Cine-a ucis PRistul – PRwave si Oana Stoica-Mujea va invita sa aflati din “Inocentul”

Astazi am bucuria de a lansa prima parte a unui proiect special realizat de PRwave si prieteni dragi.

Incepem cu o enigma: cine-a ucis PRistul? Aflam raspunsul din romanul politist “Inocentul” ce apare ca foileton in exclusivitate de PRwave si este scris de o autoare draga mie Oana Stoica-Mujea.  Primul capitol il puteti citi chiar aici.

Comunicatul oficial de presa poate fi citit aici – extrag din el declaratia Oanei: „Violeta are întotdeuna idei bune, iar aceasta a venit tocmai la fix, scoţându-mă din amorţeală. Chiar dacă scriu un thriller în care apare şi Lala (care acum are şi blog, Dumnezeu ştie ce o face acolo, dar bine n-o văd), oarecum îmi lipsea ca personaj principal. Şi cel mai mult îmi lipsea faptul că nu puteam gândi cu vocea ei, ci cu vocea personajului principal (care nu e Lala, că de aia mă învârt în jurul cozii). Aşa că ideea asta m-a trezit atât pe mine cât şi pe Lala. Şi sunt mai mult decât fericită să colaborez cu PRwave, dar mai ales cu Violeta cărei îi mulţumesc şi o mai aştept cu idei”.

Despre crima vorbeste deja si Lala pe blogul ei. Si da, s-a scris si pe Facebook.

Si-acum… dupa ce am vazut cum incepe povestea… asteptam continuarea, nu? 🙂 Adica vorba aceea… nu e chiar de gluma. O crima e o crima si trebuie sa aflam cine-a ucis PRul. Ah si desigur trebuie sa intelegem de ce se numeste “Inocentul”.

V-am zis ca sunt si eu implicata? Daca nu v-am zis eu va zic oricum si Oana si Lala la ele pe blog – evident fiecare pe blogul sau 😀

Mie una nu imi ramane altceva de facut decat sa sper ca va place initiativa, sa va promit continuarea seriei ce are in cetru PRul si sa va dezvalui si prilejul si… sa va urez lectura placuta!

Share
58 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge