Top Gear – lansarea noului sezon si seara la… film

Saptamana trecuta am primit o invitatie din partea Antena 3 si a revistei Top Gear la care nu am putut sa nu confirm participarea: o seara Top Gear – cu proiectia episodului filmat in Romania (si nu numai) la Movieplex (Plaza Romania): Noaptea fanilor Top Gear.

Da, ca multi altii, vazusem episodul filmat la noi pe YouTube insa am vrut sa il vad si pe un ecran de cinema.

Ei… acum totul incepand de la 8 seara… la traficul din Bucuresti am plecat mai devreme spre mall. Am ajuns pe la 7 jumate – timp suficient sa o cunosc (in sfarsit) pe Carla de la Antena 3 (zic in sfarsit pentru ca vorbim de ceva vreme pe email – dar… asa au prins si adresele de email viata ;)). Cat ne-am mai invartit pe acolo… s-a si facut ora 8. Intrucat o parte dintre cei ce confirmasera participarea nu ajunsesera, s-a amanat putin proiectia. Dar nu mult – si cu siguranta nu au fost oameni deranjati.

Si-asa a inceput evenimentul Top Gear – powered by White Horse cu energizante 🙂 Aceeasi echipa iubita de multi, aceeasi emisiune vizionata la nivel mondial – acum despre Romania.

Am descoperit cu surprindere – dar in mod placut – ca nu vazusera multi episodul pe Internet. Imaginati-va cate hohote de ras sincere 😉 Vedeti aici si povestea oficiala a evenimentului si mai multe imagini.

Ah, vinerea aceasta, pe Antena 3, va fi difuzat episodul filmat la noi in tara (pe la 11 p.m.).

Buun, acum… Transfagarasanul a fost laudat (pe principiul noroc ca au inceput cu partea de Arges – judet recunoscut pentru gropile sale – si au terminat cu partea de Sibiu a drumului – ca sa le ramana un gust frumos).

A urmat o pauza de 10 minute dupa care un nou episod din noul sezon a fost proiectat. Eeei, si pe aceasta nu il vazusem – asa ca… a fost o experienta la fel de placuta. Si apoi iar pauza – si tot asa pana spre dimineata.

Din pacate eu si al meu sot a trebuit sa plecam – cu regret spun ca nu am putut ramane pana la final. Aveam de scos catelul afara si a doua zi de trezit foarte-foarte devreme…

Mi-a placut insa foarte mult ideea de eveniment. Desigur toata lumea a primit revista – noul numar – in dar, s-a mancat, s-a baut – a fost frumos si placut!

Un eveniment reusit pentru o emisiune de exceptie si o revista de calitate! Bravo Top Gear!

Share
111 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge