Sus firele, jos wirelessul!

Sunt in tendinte – sunt la moda: mouseul si tastatura fara fir – wireless. Evident insa ca exista totusi un fir – si un receptor care trebuie pus cumva, undeva, aproape.

Evident ai nevoie de acumulatori – ca sa nu stai doar cu baterii. Si totusi… stai tu si scrii frumos si la un moment dat incepe ca pe ecran sa apara 2 litere din 3 sau 5. Sau stai si muti de zor mouseul si el… Batman, Batman.

Si-apoi stai si schimba acumulatori (in speranta ca ai fost inspirat si ai cumparat set de schimb). Ai nevoie – eventual – si de un incarcator mai destept – ca sa afli in timp ce acumulator a cedat, sau sa ii poti face diverse cicluri de incarcare-descarcare.

Evident insa ca in timp aceasta inseamna mai multi bani dati, eventual poluare (sau cautare intensa a locurilor unde se pot arunca acesti acumulatori) si tot asa. Si nervi, multi, atunci cand tastatura sau mouseul incep sa nu mai functioneze bine.

Da, wirelessul e bun – internet wireless in multe locuri si exemple mai sunt – dar nu cumva uneori exageram doar pentru niste fite?

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge