Ceva special pentru PRwave – Origami de la Bogdan Ionescu

Dupa cum v-am spus de cand am publicat primul capitol al romanului politist foileton Inocentul scris de Oana Stoica-Mujea, acela e primul dintr-o serie mai ampla realizata cu un anumit prilej pe care il vom dezvalui insa putin mai tarziu (in cateva zile), in aprilie.

Ma bucur nespus ca astazi am prilejul sa va arat ce i se adauga romanului in aceasta serie speciala: este vorba de un trandafir origami realizat de un baiat exceptional-  Bogdan Ionescu, fiul unei doamne exceptionale: Cristiana Ionescu.

Cristiana iubeste enorm copiii si e omul care a realizat enorm pana acum pentru SOS Satele Copiilor – si care a ales sa il sprijine complet pe Bobby in pasiunea sa: origami. Bogdan e un tanar de 12 ani, elev in Bucuresti, pasionat de origami (de altfel el traieste ca un japonez), un baiat cu suflet mare si cu realizari deja insemnate – ar trebui sa amintesc intalnirea cu ambasadorul Japoniei care s-a aratat deosebit de interesat si fascinat de reusitele lui Bogdan si multe altele. Il puteti cunoaste mai bine pe Bogdan si realizarile sale citindu-i blogul personal.

Iar acum va las sa admirati trandafirul creat special pentru PRwave – si, atentie, e pentru prima oara cand Bogdan a facut trandafiri origami – ceea ce pe noi ne onoreaza si mai mult.

Share
37 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge