Ecobutton – un produs interesant pentru companiile responsabile si nu numai

Stiti voi cum acum cativa ani primeam acele e-mailuri care aveau la final precizarea ca daca nu e chiar foarte important sa am acel e-mail in format print sa nu il tiparesc (de parca mie nu imi dadea prin cap sa nu consum inutil energie, toner, sa nu arunc banii pe ele si pe hartie si de asemenea sa nu ma incarc de hartogaraie!) – bine asta intre timp a devenit nu idee a unora ci standard…

Revenind.

Daca va mai aduceti aminte de acel text (prezent astazi in enorm de multe disclaimere de e-mail), poate stiti si ca astazi e Earth Day.

O coincidenta frumoasa face ca astazi Kdo.ro sa anunte lansarea la noi a Ecobutton. Din comunicatul oficial aflam ca: Ecobutton™ este un dispozitiv cu ajutorul caruia poti reduce consumul de energie al oricarui computer. Companiile care sunt implicate in actiuni de responsabilitate sociala gasesc in acest produs unul care le aduce beneficii de imagine – Ecobuttonul™ si ecranul sau se pot personaliza – dar si financiare si le ofera posibilitatea de a oferi tuturor celor cu care interactioneaza acest produs util si interesant, incurajandu-i astfel sa adopte un comportament responsabil fata de mediu. In Romania Ecobutton™ este adus de distribuitorul agreat Kdo.ro – www.kdo.ro.

Mai multe detalii si aspecte tehnice si nu numai despre Ecobutton va invit sa aflati din comunicatul oficial.

Acest produs se constituie cu siguranta intr-o idee utila pentru companiile care vor sa ofere un produs util oricarui destinatar, un produs care demonstreaza faptul ca acea companie este responsabila fata de mediul inconjurator, un produs care poate fi evident personalizat (astfel incat sa existe si beneficiile de imagine). Pentru orice detalii si comenzi luati direct legatura cu cei de la Kdo – office [ @ ] kdo [.] ro.

Share
156 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge