Ganduri bune, ganduri rele

Sunt oameni la care te gandesti cu drag, pe care ii asociezi cu “binele” si altii care iti trezesc poate sentimente negative, iti aduc aminte de situatii in care te-au dezamagit, in care te-au incurcat sau in care ti-au facut rau. Uneori cei pe care ii asociezi cu binele sunt si cei care te dezamagesc si evident iti continui viata asa cum consideri de cuviinta. O data le poti ierta, a doua sau a treia oara nu si drumurile se despart; alteori ceea ce fac este atat de rau incat chiar daca ii ierti pentru a-ti dobandi linistea interioara si pentru a putea merge mai departe nu ii mai vrei in preajma ta. Alteori cei care sunt buni sunt diferiti de cei care iti trezesc amintiri neplacute.

Dar merita sa ne gandim la cei care ne trezesc amintirile si gandurile rele?

Statusul unui prieten al sotului meu era: “If people aren’t worth my good thoughts, they aren’t worth my bad thoughts either.”

Am cautat online sa vad cine este autorul – insa nu mi-a gasit acest citat. Cum insa nu am reusit sa aflam daca acel prieten e cel care a scris ideea de mai sus sau nu… va las in compania citatului  si revin cu autorul atunci cand il aflu.

Si intre timp va propun aceasta tema de dezbatere: sunteti de acord cu ce scrie in citat?

Share
347 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge