Bookfest si Classic Car Show

In acest weekend – desi extrem de calduros – ce interesati au avut ce vizita. Dincolo de concertele organizate, au fost doua evenimente aparte: targul de carte Bookfest – pe care il puteti vizita astazi pana al ora 18.00 si Classic Car Show la Pulmann (World Trade Plaza).

Bookfest – un targ de carte cu traditie, anul acesta avand inclusiv un pavilion dedicat unei tari invitate – 2010 fiind anul Spaniei. Am ajuns ieri la targ, am remarcat ca lipseau cateva edituri mai mici – cautam una pentru a achizitiona niste noi aparitii, dar le voi comanda online. Multe si interesante edituri erau insa prezente cu standuri generoase si multe, multe carti si oferte speciale de neratat. Evidfent ca am plecat acasa cu multe carti pe care ne-am si apucat sa le citim (sotu-mi drag si eu). Bookfest e deschis astazi pana la ora 18.00.

Ieri am ajuns si la evenimentul de lansare a unor carti politiste la Crime Scene si am stat de vorba cu George Arion, Oana Stoica Mujea, Ivona Boitan si desigur cu Bogdan Hrib de la Editura Tritonic.

Apropo: sa ii spuna cineva lui Bogdan ce planuieste Oana 😛

Despre Bucharest Classic Car Show am scris si mai ales am pus poze pe Travel Moments in Time – asa ca va invit aici pentru o intreaga galerie cu Mercedes (inclusiv cel care se presupune ca a fost al lui Hitler) Cadillac – vreo 2 😉 -, Corvette, Opel – ca doar evenimentul a fost realizat cu ocazia a 111 ani de Opel, Ford (multe si minunate) si.. mai vedeti voi ce ;).

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge