Red – “Greu de pensionat” – un film de vazut

Vorbeam cu niste prieteni care spuneau ca “Red” e un film de vazut, ca o sa ne amuze si ca personajele sunt puse in niste situatii atipice.

Imi place rosul – asa ca am cautat sa vad despre ce e vorba. “Greu de pensionat” ca nume va aduce sigur aminte de seria “Greu de ucis” si de Bruce Willis. E firesc si e inventia traducatorilor de la noi – o inspirata alegere intrucat intr-adevar apare si acest actor care interpreteaza rolul unui fost agent aflat acum la pensie – ca de altfel si toti prietenii sai.

Agent fost agent e insa indragostit de persoana desemnata sa se ocupe de el de la Casa pensiilor de la ei. Numai ca ei se aud doar la telefon. Si ce nu face un om din dragoste? Ei bine… din dragoste un om face multe. Si asa il avem noi pe Bruce Willis citind o groaza de romane de dragoste ca sa aiba subiect de conversatie si pasiune comuna alaturi de prietena de la telefon. Agentul nostru planifica o vizita in orasul de unde e domnisoara si fix inainte sa plece o intreaga echipa vine sa il omoare. Dar nu e Bruce Willis Greu de ucis? Ba da. Asa ca ajunge teafar, se intalneste cu domnisoara si de aici incepe o intreaga cursa pentru a afla cine si de ce il vrea mort.

Sunt multe faze care va vor amuza si o seama de actori care interpreteaza minunat niste roluri 🙂 Veti vedea ca unul are un porc roz 😀 Iata si buna parte din distributie: Mary-Louise Parker, Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman, Helen Mirren, James Remar, Michelle Nolden, Richard Dreyfuss. Ei, ce ziceti?

Filmul a ajuns recent la noi (e in cinematografe din 22 octombrie) asa ca il vedeti in multe cinematografe. Dupa cum spuneam aveti un film de actiune si o comedie pe care, din toate optiunile de acum, daca aveti chef de film va spun ca puteti merge sa il vedeti.

Share
158 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge