Deschidere magazin NewYorker in Unirii si lansare “Nunta verde”

Da, exista o legatura intre cele doua elemente din titlu, dar v-o zic putin mai jos;).

Vineri de dimineata aveam intalnire cu o prietena. La ora fixata se deschidea si noul magazin NewYorker in Bucuresti, cel de la Unirii. N-a fost o surpriza pentru ca primisem vesti la PRwave si invitatie oficiala – asa ca am mers si la aceasta inaugurare ;).

Acum trebuie sa va spun ca magazinul Unirea mi-e tare-tare cunoscut. Il vizitez de cand eram mica si de aici de-a lungul timpului mi-am luat numeroase lucruri. Am fost martora schimbarii sale in timp, unele lucruri mi-au placut, altele, evident, mi-au displacut complet.

Chiar ma intrebam odata ce au inchis acea intrare unde era inainte casierie Vodafone, magazin Sony si alte asemenea ce se intampla acolo. Dupa ceva vreme iata ca am si aflat. Acolo e actualul magazin NewYorker.

Tot acel “fragment” de parter este acum magazin NewYorker. Si da, colectiile-s noi, preturile excelente si niste oferte speciale zilele acestea.

Lansarea a fost una bine realizata – felicitari echipei;) – iata si comunicatul oficial si niscaiva poze aici.

Ziceam ca am mers cu o prietena. Da, am avut bucuria sa o revad pe Valentina Roman si despre ceva deosebit si minunat ce face ea acum vreau sa va zic si cateva cuvinte. Valentina e o domnisoara cu extrem de mult bun gust, bine pregatita (absolventa de comunicare) cu diverse activitati la activ care a lansat in Romania un concept deosebit: Nunta verde. Si nu doar ca a lansat conceptul – pe care il prezinta excelent pe un blog dedicat unde impartaseste din experienta si cunostintele sale – dar se si ocupa de organizarea unor astfel de evenimente sau de consilierea pentru o nunta verde speciala, de vis, de neuitat pentru toata lumea. Evident trebuie sa va convingeti singuri.

Eu cred foarte mult in ceea ce face ea si de aceea va recomand cu drag sa cititi ce scrie si sa luati in calcul aceasta varianta tocmai pentru ca mi-am dorit o nunta similara. N-a fost sa fie 100% dar tot a iesit in parte 😉

Ah, sa nu uit: Nunta verde are si pagina pe Facebook.

Cam acestea ar fi recomandarile de weekend – sa le luati in calcul pe ambele va invit!

Share
401 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge