Surprize frumoase de ziua mea

Ei bine da, am incercat eu sa nu spun – dar lumea a descoperit si am avut parte de surprize multe si frumoase de ziua mea.

Cu o seara inainte am primit – ca asta e, n-a avut sanse sa ascunda prea mult cadoul de mine 😛 – un clasor pentru timbre de la al meu iubit sot. Astazi de dimineata mi-am inceput ziua trezita devreme ca sa mergem la stomatolog. Pai da, trebuia sa astupam o gaura intr-o plomba. In drum spre stomatolog un prieten s-a gandit sa ma sune pretinzand a fi altcineva si sa imi spuna cum ca ar fi de la o firma si as avea niste facturi neplatite. Bune, n-a avut sansa sa ma prinda ca eu sunt cu toate la zi si tocmai ce ii ziceam ca ii trimit extrasele de cont :))

Apoi am ajuns (intr-un final) la calculator unde am gasit o sumedenie de mesaje si urari frumoase de la oameni dragi mie pe Twitter si pe Facebook. Am primit si multe-multe telefoane si o prietena chiar mi-a cantat La multi ani (Cristiana Ionescu).

Da, e o zi speciala pentru mine, 29 de ani au inceput frumos:)

Mii de multumiri tuturor pentru gandurile bune si urarile minunate. E o bucurie sa descopar ca am oameni frumosi aproape! Mi-ati luminat ziua, fiecare in parte, si fie ca toate urarile de bine sa se intoarca inmiit si catre voi!

Acum fug sa ma delectez cu crema de tort speciala facuta de mama 😉

Share
77 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge