Invata sa citesti o pagina pe secunda si despre un nou client

Sunt multe domeniile in care trebuie sa citesti mult si foarte mult. Din nefericire timpul nu este nelimitat si nu apuci mereu sa te uiti peste toate materialele si mai ales sa retii informatia prezentata acolo.

Dar daca fata de sistemul “clasic” ar mai exista o varianta care ti-ar permite sa citesti o pagina pe secunda? N-ai vrea sa afli care este acesta?

Ei bine, este vorba despre photo reading. In Romania se organizeaza traininguri care tin 2 zile (programate in weekend). Trainerul este Connie Larkin – recunoscut la nivel international si bine pregatit.

De promovarea acestei metode de a citi – care poate fi de folos oricui: de la copii si pana la studenti, de la medici si pana la avocati, de la oameni de afaceri si pana la orice alt domeniu – ma voi ocupa in perioada urmatoare alaturi de Diana Lazar, PR Manager My Photo Reading. Mie mi s-a parut o idee foarte interesanta si abia astept sa va spunem mai multe despre ea in materiale diverse pe care le veti regasi in publicatii diferite, on si offline.

Si pentru ca nu vreau sa vorbesc doar din auzite, eu o sa merg sa fac acest training. Urmatoarea sesiune este pe 5-6 martie. Va puteti inscrie de pe acum si voi!

Evident o sa va povestesc si ulterior trainingului cum mi s-a parut. Pana atunci va mai spun doar ca pe siteul oficial gasiti mai multe informatii si niste testimoniale ale unora dintre cei care au participat la aceste traininguri de photo reading.

Sunt extrem de incantata ca pot sa anunt aceasta noua colaborare a PRwave International – si sper sa ne vedem la traininguri 🙂

Share
64 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge