OSCAR 2011 – sau ce s-a mai intamplat recent

Guest post Roxana Pavel

Multumesc publicului, tuturor celor care m-au votat, echipei, familei mele etc…. Si asa a trecut si Gala Premiilor Oscar 2011.

Interesant ca i-au ales pe Anne Hathaway si James Franco, ea mai cunoscuta, el mai putin cunoscut.  Ce putem sa spunem daca criteriul a fost  tinerete, l-au nimerit, dar daca a fost show….well …mai vorbim

Ce putem sa spunem dupa ce am urmarit gala este ca totul a fost cam previzibil …..cu exceptia glumelor nereusite ale celor doi prezentatori, care au fost chiar draguti daca iti place genul Dumb & Dumber…. Ouch am fost rea aici:)

Ne asteptam sa castige King™s Speech. Nu prea a avut cotracanditati redutabili. Anul trecut a fost ca si cum Hollywood-ul a intrat intr-o pana de creatie, credem noi ca i-a afectat criza, cea a creativitatii sau a lipsei acesteaia de data asta.

Din curiozitate m-am uitat la comentariile telespectatorilor, variaza de la mi-am perdut timpul la totul era asa de previzibil, la uffff – mi-am pierdut timpul. Wow telespectatorii sunt un pic cam duri dupa parerea mea.

Eu personal am adorat Inception si ma bucur ca au luat un premiu, personal l-as fi vazut sip e Leodardo castingand ceva, dar nu sunt in juriu, nu-I asa?

De asemenea Alice in tara Minunilor a castigat premiul pentru costume, personal l-as fi vazut castigand si premiul pentru scenariu, a fost o realizare extrem de originala  dar iata ca au castigat premiul pentru creatie, ceea ce e oricum ceva.

In concluzie Oscarurile au fost adjudecate, Teatrul Kodak s-a golit si s-au stins luminile pana in 2012.

Premiile Academiei in acest an, cred eu ca au reflectat cu adevarat dorinta publicului, cu toate ca multi si-ar fi dorit sa fie si surprize si rasturnari de situatii ca in alti ani. Marii castigatori ca sa  citez un ziar de mare circulatie au fost King™s Speech si Inception, ambele au primit cate 4 premii desi in opinia mea King™s Speech le-a luat pe cele mai importante si Inception restul.

Alte filme castigatoare au fost Social Network, care a castigat trei premii – foarte interesant din punctul meu de vedere, Fighter, Alice in Tara Minunilor si Toy Story 3, fiecare obtinand cate 2 premii.

Colin Firth si Natalie Portman s-au afirmat pentru cel mai bun actor si actrita pentru performantele lor in King’s Speech si Black Swan, in timp ce premiile pentru cel mai bun actor si actrita in rol secundar au mers la Melissa Leo si Christian Bale in rolurile lor incredibile din Fighter.

Cea mai mare surpriza a serii a fost cel mai bun Premiul Tom Hooper™s Best Director Award, care a mers la Reteaua Social a lui David Fincher. Aici a fost o surpriza pentru mine personal ca sa zic asa.
Ca si incheiere „thanks God for Kirk Douglas” care a stiut sa creeze putin suspans, am inteles ca la anul el va prezenta Oscarurile. Ce sa zic …sa-i dea Dumnezeu viata lunga si sanatate!

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge