Un pic de ajutor, direct sau indirect, va rog

Dragi cititori astazi va rog si eu sa ma ajutati intr-o privinta. Nu va cer bani – ci doar poate un minut din timpul vostru.

Imi caut de multa vreme o casa, insa din nefericire n-am avut norocul de a gasi ceea ce cautam. Experiente am avut de tot felul: oameni care ne-au aratat o casa, ne-a placut si cand sa mergem sa depunem actele pentru credit ne-au zis ca de fapt o incapere sau doua sunt din paianta si ca pentru a putea obtine credit ar trebui sa scanam actele si sa modificam noi – pe calculator – sa scrie din caramida ca sa ne dea banii. Da… indemn la fals si uz de fals. Minunat. Evident am fugit cat de repede am putut. Am avut parte de agenti imobiliari care nici macar “buna ziua” n-au stiut sa spuna atunci cand au raspuns la telefon. Am dat peste numeroase anunturi deloc reale – curtea incapatoare masurand intr-un caz 40 mp. Da, 40, nu 400 (nici macar loc de parcare nu era la cum era aranjat totul…), baia care de fapt era undeva in fundul curtii si tot asa. Nu pot crede insa ca nu exista o casa asa cum ne cautam sau ca nu pot fi si agenti care sa te faca sa simti ca intr-adevar muncesc pentru comisionul pe care il iau.

Iata insa ce cautam, eu si sotul meu:

o casa la curte, minim 3 camere, baie si bucatarie, in conditii decente (sa nu aiba nevoie de renovare sau sa stea sa cada), evident totul in casa. Casa sa aiba totusi si teren – minim 300 mp. La fel sa existe utilitatile necesare: gaze, canalizare, apa, curent. Sa existe nu sa fie pe promisiuni de genul o sa vina la anul, peste doi ani etc. Nu tinem mortis sa fie vila (evident ca daca e ceva cu parter si etaj nu zicem nu), dar important e sa aiba aceste minime conditii. Casa sa fie in Bucuresti (da, exista zone unde mai sunt case precum cea descrisa mai sus). La fel dorim sa avem parte de vecini decenti (intelegeti voi la ce ma refer). Zona sa fie curata.

Doar daca nu se poate acceptam si variante aflate la MAXIM 10 km de capitala – de preferat in zona de nord. Exclus Pantelimon (orasul) de exemplu.

Buget: maxim 75 000 euro – care vor fi luati prin credit.

Cu ce ma puteti ajuta?

Daca stiti pe cineva care are o asemenea casa de vanzare puteti sa ii dati adresa mea de e-mail – loredana@prwave.ro .

Daca aveti prieteni prin agentii imobiliare le puteti da acest link rugandu-i insa sa nu imi scrie decat daca au ceva ce cautam noi.

Daca nu aveti nici oameni despre care stiti ca isi vand casa si nici oameni prin agentii ma puteti ajuta cu un Share pe Facebook la acest anunt (aveti sus buton) sau Retweet pe Twitter (din nou buton sus).

Va multumesc tuturor!

Sper sincer ca puterea social media sa se vada si in acest caz si sa pot sa va anunt curand ca am gasit ce cautam!

Share
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge