Inception – Inceputul – un film de vazut

Mi-am propus de mult sa vad Inception, dar dintr-un motiv sau altul n-am ajuns sa il vad pana saptamana trecuta. Asteptarea a meritat insa!

Filmul trebuie insa urmarit cu atentie pentru a fi inteles. Un tata despartit de familie si care nu isi doreste altceva decat sa se intoarca la ai lui copii. Arma cea mai puternica: implantarea unei idei in mintea cuiva si determinarea persoanei sa creada ca e o idee proprie si nu una venita de la terti. Visul – un loc asadar nesigur – si totusi care poate fi aparat. Poate fi insa invinsa o persoana invatata sa se apere impotriva “invadatorilor” din visele sale care vor sa afle diverse informatii? Eroul nostru zice ca da. Daca ii reuseste incercarea i se promite ca se va putea intoarce la copiii lui. Si de-aici incepe totul: echipa care se creeaza, visele, nivelurile, ideile, interesele, problemele, dezvaluirile. Totul.

Va reusi in incercarea sa eroul? Daca da se va putea intoarce acasa?

Un film de vazut asa cum spuneam – insa cu mintea limpede si cu atentie. Actiunea este interesanta, multe efecte speciale sunt de impact si ideea in sine merita luata in seama de oricine.

Voi ati vazut Inception? Cum vi s-a parut? Daca nu l-ati vazut ati vrea sa mergeti sa il vedeti?

Share
159 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge