Saptamana incepe cu farmec

Nu cred ca e cineva care nu isi doreste sa arate bine. Evident ca exista limite si ca a arata bine nu inseamna ca trebuie sa faci orice pentru aceasta (chiar ascultam ieri la radio o stire despre un sondaj ale carui rezultate spuneau ca femeile – nu mai retin de unde, insa o tara din Europa – ar da 20 de ani din viata ca sa arate bine sau timp din cel petrecut alaturi de familie si alte asemenea doar ca sa arate bine).

Sunt insa multe solutii care ajuta la ingrijirea personala. Toti avem ceva frumos – e clar. Putem accentua ce e frumos si putem corecta – ca doar acum sunt si creme antiimperfectiuni – ce nu e minunat.

Solutii nu scumpe si mai ales eficiente – se spune. Daca sunt intr-adevar eficiente voi afla si eu testand gama de produse Gerovital primita de la Farmec.

Si sa nu va inchipuiti ca totul e asa, de capul meu. De aceasta data nu. Am raspuns pozitiv invitatiei primite intr-o seara de la Iyli de a face parte din echipa ei de oameni care testeaza si apoi va spun ce parere au despre produsele Gerovital primite in cadrul unei campanii ce dureaza 2 saptamani.

Echipa Iyli este alcatuita din echipa alcatuita din Irina,Oana, Loredana, Florentina, Livia, Liana, Anca, Raluca si Gentiana.

Avem si un blog dedicat – Farmecul Feminin – unde evident va invitam constant pentru a vedea articole special scrise pentru blog si materialele membrelor echipei in campanie. Avem de asemenea si un cont de twitter pe care va invit sa il urmariti 😉 @FarmeculFeminin. Pagina pe care o folosim drept pagina de campanie, pentru postarea tuturor articolelor legate de Gerovital Plant&Farmec Cluj este aceasta iYli – evident recomand like si share ;).

Dupa ce am raspuns pozitiv propunerii am asteptat produsele – care au sosit saptamana trecuta. Incepand cu aceasta saptamana o sa va spunem toate despre cum ni se par produsele – evident fiecare in functie de piele si reactii :).

Va astept cu drag pe oricare site/blog/cont de twitter sa imi spuneti daca voi utilizati produsele Gerovital de la Farmec si cum vi se par!

Share
735 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge