Va protejati copiii de soare?

Copiii – acest minunat dar in viata oricui. Frumosi, deosebiti, nazdravani, speciali – dar si atat de fragili. Si depind in toate de parintii lor. Ei nu stiu ca pentru a fi in siguranta este de dorit sa fie protejati de efectele nocive ale razelor soarelui.

Le place sa stea afara – sa se joace. Le place sa mearga in vacante. Le place sa stea pe plaja ori sa topaie de zor pe la munte. Le place in parcuri sa alerge si sa stea la aer liber.

Dar in fiecare dintre aceste ocazii pot avea de suferit – si poate nu pe loc, ci mai tarziu in viata.

Un gest extrem de simplu – ungerea pielii lor cu crema de protectie solara – poate sa le asigure un viitor cu riscuri mai mici de a dezvolta probleme de piele si pe termen scurt le asigura sanatatea – nu se irita, nu fac arsuri etc.

Copilului ii vrei binele si cand sufera ai face orice sa ii iei durerea. Ai suferi tu in locul lui de ai putea.

Esti sigur/a ca si previi tot ce se poate preveni?

Efectele negative rezultate in urma expunerii la soare fara utilizarea produselor de protectie sunt multe si apar pe termen lung.

Iata asadar ca protectia nu este doar pentru noi, ci si pentru cei dragi noua. Copiii sunt doar un exemplu, pentru ca in fapt avem grija de intreaga familie.

Si da, conteaza orice timp petrecut la soare fara protectie. Chiar daca avem iluzia ca este nesemnificativ, fiecare ora se aduna. Esti pregatit/a sa risti sanatatea ta si a celor dragi tie?

Dupa cum spuneam si ieri, pentru a va proteja pe voi si persoanele dragi puteti incerca produsele de la Iwostin, gama Solecrin, creata special in acest sens.

 

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge