Diverse adunate

Pai da, n-am apucat sa va spun o groaza de lucruri interesante – asa ca acum un post-sinteza.

Adevarul e ca nu stiu cu ce sa incep, dar important nu e doar inceputul ci sa fie toate adunate. Sa le iau pe rand.

Ma bucur sa va spun ca am ajuns la finalul saptamanii trecute la 450 de materiale in cadrul rubricii Books Wave de pe PRwave. Evident nu ne oprim aici! Le multumesc de asemenea tuturor editurilor care au facut posibila aceasta rubrica inca de la inceputuri si sper sa ramana aproape de PRwave si de acest concept!

Apoi ar urma o alta veste care ma bucura: Pagina de Facebook a Travel – Moments in Time a ajuns la aproape 200 de fani. Stiu ca pentru multi ar parea ca sunt putini oameni, dar eu ma bucur sa stiu ca sunt persoane interesate de informatiile interesante pe care le punem pe acea pagina (nu doar posturile noastre de pe blog apar acolo ci si articole de pe siteuri in domeniu, recomandari de articole ale unor alti bloggeri cunoscuti etc.). Fireste va astept pe toti cei care cititi aceasta insemnare si carora va plac calatoriile sa deveniti fani si sa fiti la curent cu posturile de pe blog (chiar maine va aparea un articol cu o curiozitate speciala 😉 ).

Daca vorbim de social media, ma bucur sa anunt de asemenea ca Pagina de Facebook a PRwave a ajuns la peste 700 de fani. Din nou, nu vorbim de o pagina care sa reia informatiile de pe siteul PRwave, ci de o pagina unde sunt publicate recomandari de articole din comunicare, promovare, PR, social media etc.

Siteul PRwave are si el din ce in ce mai multi vizitatori. Avem zilnic (cu exceptia weekendului cand sunt mai putine stiri) intre 25 si peste 40 de materiale publicate pe site! Va invit zilnic pe site pentru a fi la curent cu toate aceste stiri si nu numai.

Si daca tot vorbesc de PRwave, va reamintesc si de cele 2 concursuri pe care le avem, unul cu premii in carti si celalalt cu premiu o geanta de vara.

De ieri va astept si cu un sondaj, un poll pe Travel – Moments in Time legat de ofertele de calatorie si criteriile de selectie a acestora. Poll-ul il gasiti in partea dreapta, sub Booking.

In rest, toate bune si frumoase 😉

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge