Inca un lucru pe care il ador la bloc!

V-am zis pe Facebook ca imi “iubesc nespus” vecinii care la 11-12 noaptea pun masina de spalat astfel incat tu cand vrei sa dormi sa tot auzi programul masinii si de cum reusesti sa inchizi un ochi – cat amesteca acolo masina – sa te trezeasca iar zgomotul cand arunca apa, cand ia o noua portie de apa si asa mai departe. Si da, am parte aproape in fiecare zi (mai corect spus noapte) de o astfel de portie de iubire – inclusiv in weekend.

Am mai discutat pe Twitter despre cat de mult imi plac vecinii care lasa gunoiul la usa – chit ca stau la parter si ghena e la cativa pasi de ei!

Dar nu v-am zis pana acum ca ii ador pur si simplu pe acei oameni care s-au gandit – sunt sigura ca mult, inainte de a lua decizia – sa isi puna aparatele de aer conditionat exterioare si, in mod special furtunul de eliminare a apei sa curga direct la intrarea in bloc.

Si da, cum as putea sa nu ii ador avand in vedere ca doar datorita lor poti avea parte de un dus – teoretic racoritor – cand intri si iesi dintr-o scara de bloc.

Doar la cafenele iti place sa ai o briza umeda, nu?

Ei bine da, viata la bloc este, din enorm de multe puncte de vedere, “minunata”.

Voi de ce va “adorati” vecinii?

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge