Cat de dresat poate fi un barbat!

Dupa cum stiti am nascut de curand. Si tot intrebandu-ma multi cum a fost experienta, le povestesc – ca au fost muuuuuuuuuuuuuuulte faze amuzante 😀 Constat insa ca multi dintre cei care aud istoria completa raman consternati cand le povestesc in special o anumita parte, cu un el si o ea in prim-plan. Asa ca m-am gandit sa v-o impartasesc si voua – povestea.

Bun.

In a doua zi la reanimare e adusa in camera o tipa (care ocupa ultimul pat liber). O tipa tanara – aflu in urmatoarea dimineata la control ca avea 26 de ani. Tanara, nici frumoasa, nici urata, slaba, ok. Bineinteles ca dupa ce te aduce dupa operatie, vrei si tu sa iti vezi sotul – si la fel si el vrea sa te vada. Asa ca se permite accesul scurt – cateva cuvinte schimbate si gata.

Asa a facut toata lumea. Pana la ea. E adusa pe la 6 fara ceva seara. Vine si sotul. Vorbesc putin. El urca sa vada copilul. Revine dupa ce i-a facut cateva poze si i le arata si nevestei. Si apoi sta. Si sta. Si la 9.40 eu ii dadeam sms sotului ca e un nesimtit care nu mai pleaca.  La 9.55 ii face asistenta observatie:

– Sa va pregatiti sa plecati.

La care el:

– Sa plec?

Iar nevasta-sa:

– Da’ de ce nu poate sa mai stea? De ce sa mearga acasa si sa doarma. Daca eu nu dorm sa nu doarma nici el, ce am facut singura copilul?

El:

– Chiar nu se poate sa mai stau?

– Nu, raspunde asistenta.

Pe la 10.15 a plecat.

Dar stati ca asta nu e tot.

A doua zi, la 7 dimineata, cine credeti ca era inapoi, cu tot cu poze deja facute in acea dimineata copilului? Ati ghicit, nefericitul. Si mai e.

O intreaba cum se simte, daca a dormit, dupa care ii spune ca el a dormit o ora noaptea.

Deci, cat de dresat poate fi un barbat?

Ce parere aveti despre aceasta tanara familie?

Share
59 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge