Un serial cu un Sherlock Holmes de-acum si totusi de-atunci – a debutat ieri!

Sherlock Holmes este fara indoiala un personaj cunoscut – si nu doar de cei care iubesc filmele de acest gen. Se stie ca recent a fost si un film (care cred ca inca mai poate fi vizionat) cu Robert Downey Jr. in rolul detectivului – insa un film cu o imagine a lui Sherlock extrem de ciudata – nu mi-a placut deloc ideea asa ca nu m-a tentat sa il vad. (De altfel toti prietenii mei care l-au vazut au zis ca nu e deloc interesant. Dar asta e alta poveste.)

Aseara insa pe AXN (da, a doua zi la rand ceva despre ei) a debutat un nou serial cu un Sherlock Holmes de-acum si totusi de-atunci si cu un Dr. Watson cu o poveste interesanta. Ca sa citez de pe siteul oficial: “John Watson: doctor, soldat, erou de război, suflet pierdut. Revenit de curând de pe câmpul de luptă din Afganistan, soarta îl aduce în lumea lui Sherlock Holmes: singuratic, detectiv, geniu.”.

Mie mi-a placut primul episod si mi-au placut si personajele. Asa ca voi urmari serialul in continuare – sper sa pot mereu. Cand pot fi vazute episoade si mai multe detalii vedeti pe siteul celor de la AXN – www.axn.ro – si aici, pagina serialului (de unde e si imaginea).

© 2010 Hartswood Films
Share
43 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge