Ce-am mai citit recent: De-a v-ati ascunselea de James Patterson

Primele capitole si direct miezul actiunii: aflam ca ea, cea care povesteste, este acum in plin proces, judecata pentru omorarea celui de-al doilea sot. Si cum procesul e cu jurati ne invita pe noi, cei care ii citim povestea, sa spunem daca a procedat corect sau nu – dar dupa ce aflam toate detaliile.

Intai o mica incursiune in trecut si anume in relatia cu primul sot – Phillip, cel care o teroriza si batea si pe ea si pe fetita lor, Jeannie.

Intr-o zi, ascunse fiind, ca de obicei, cand sunt gasite de Phillip care o impusca pe mama ea riposteaza. Si tot cu un foc de arma. Nu ajunge la inchisoare – de altfel pleaca din oras. Dar asta dupa o perioada de recuperare (ajunge in spital unde are inclusiv sedinte cu un psiholog).

Cum de mica avea darul de a scrie cantece, Maggie compune constant. Isi pune sufletul pe tabla in fiecare melodie – dar reuseste astfel sa si mearga mai departe in viata. Cu putin noroc ajunge sub aripa unui cunoscut om din industria muzicala – barry. Apoi o melodie de-a ei urma sa fie cantata de nimeni alta decat Barba Streisand. Si-apoi, incet-incet ea devine vedeta, ea canta melodii in diverse concerte. Aflam si cine este Patrick si cine este Will – cea de-a doua victima a ei. As intra eu in detalii dar n-are farmec. Va las pe voi sa cititi si va invit apoi sa imi spuneti daca voi credeti ca ar trebui sa fie condamnata sau nu :).

Pot sa adaug doar asa: romanul este captivant si de indata ce va apucati de el nici n-o sa stiti cand ati ajuns la pagina 100. Si de-acolo la final. Ritm antrenant, capitole scurte si care te fac sa citesti indata si ce urmeaza. De-a v-ati ascunselea de James Patterson a aparut la Editura RAO (eu recunosc ca am luat din Cora 😀 ).

Voi ati citit ceva de James Patterson? Eu mai am inca 3 carti – despre care probabil o sa va povestesc pe masura ce le lecturez (macar pe unele dintre ele 😉 ).

Share
71 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge