Cel mai interesant (si inedit) calendar pe 2012 – sau despre cadourile inspirate

Scriam ieri pe Twitter ca imi place sa scriu de mana – si nu doar intr-o agenda la o intalnire. Da, inca imi place, da am diverse suporturi de scris in casa si, culmea pentru unii, le si folosesc.

Se pare ca forte superioare au “complotat” – dar intr-un sens extrem de bun – si tocmai ce am primit – tot ieri – de la cei de la HBO Romania o agenda si un set de creioane dreptunghiulare cu care sa scriu in ea.

Ati spune ca nu e nimic special in asta.

Ei bine, eu va spun ca, dimpotriva, avem de-a face cu un cadou deosebit. Si aceasta pentru ca detaliile fac diferenta!

Si ca sa nu fie doar vorba, va invit mai jos sa vedeti setul de creioane. Observati va rog personalizarea (cu posturile HBO) si de asemenea va invit sa remarcati si calendarul, impartit pe creioane!

De altfel trebuie sa ii felicit pe cei de la HBO Romania pentru ca mereu au idei interesante si foarte bine adaptate pentru evenimentele lor si promovarea serialelor lor.

Nu scriu acest post pentru ca mi-ar placea sa ma laud cu ce am primit. Nu imi place sa ma afisez sau sa prezint tot ce primesc – ar putea parea ca un soi de lauda de sine.

Dar trebuie sa recunosc ca un lucru merita a fi evidentiat: creativitatea in oferirea cadourilor.

Da, poti alege mereu cadouri interesante, diferite de ce s-a oferit pana acum, sau poti alege ceva “clasic/traditional” adaptat, modificat, facut interesant. Voi scrie de altfel o insemnare aici cu sfaturi pentru alegerea cadourilor de afaceri cele mai bune.

Astazi am deschis un pic apetitul – si ca sa fie completa deschiderea iata si pozele despre care aminteam mai sus:

agenda HBO creioane
agenda HBO creioane
creioane dreptunghiulare fata
creioane dreptunghiulare fata
creioane dreptunghiulare spate
creioane drepunghiulare spate
agenda HBO creioane 2
agenda HBO creioane 2

Alaturi de aceasta agenda si de creioane era si un port carti de vizita din piele, negru, elegant, frumos si personalizat HBO, desigur!

Share
426 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge