5 ani de blogging. Azi

Astazi – la inceput de saptamana iata – este o zi speciala pentru mine si pentru acest blog. Se implinesc 5 ani de loredana.prwave.ro.

Recunosc ca n-am fost printre primii care sa isi lanseze blog. Am asteptat ceva, dar de indata ce l-am lansat am incercat sa scriu constant.

Nu am scris musai zilnic. Am vrut intotdeauna sa am ceva de spus. Am scris asadar cand am avut ce sa va transmit.

Acesta este al 1265-lea post aici pe blog. Pe primul – asa de intro – il gasiti aici.

Nefiind o corvoada si pastrand o directie clara a materialelor de aici, blogul este practic un loc unde scriu de placere.

In timp am avut clienti care mi-au spus ca m-au contactat pentru ca le-a placut ce si cum am scris pe blog. De altfel, una dintre cele mai mari multumiri ale mele este aceea ca oamenii gasesc lucruri utile si le folosesc. Mi s-a intamplat sa intalnesc persoane pe care nu le-am vazut niciodata si cu care nu interactionasem anterior si care sa imi multumeasca pentru ce sfaturi am oferit aici pentru ca le-au pus in aplicare si au avut succes. V-am povestit despre acest lucru aici.

Traficul acestui blog a crescut constant in timp – lucru firesc de altfel. Va multumesc voua, tuturor celor care ma cititi; va multumesc tuturor celor care  si comentati si/sau promovati articolele. Sper sa gasiti mereu continut interesant si util pe acest blog si, cine stie, sa scriu o insemnare cu aniversarea de 10 ani!

Va invit sa ciocnim, chiar daca virtual doar, un pahar de sampanie si sa mancam niste bomboane delicioase!

 

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge