The Bark Side – teaserul Volkswagen pentru reclama Super Bowl

Astazi va prezint o idee interesanta care vine de la Volkswagen si Deutsch (L.A.). Pornind de la tema de anul trecut folosita de Volkswagen – “The Force” -, anul acesta au inceput cu un teasing pentru un ad! care ofera varianta canina a “The Imperial March,” adica a  “Darth Vader’s Theme”.

Star Wars este, fara indoiala un fenomen. (Cred ca ne aducem aminte toti si de recenta stire cu noua religie din Cehia, cea a cavalerilor Jedi, dar nu despre acest aspect este vorba).

Cainii sunt niste animale care, folosite asa cum trebuie, pot genera sentimente puternice si pot duce la aprecieri ale unor spoturi.

Ar trebui amintit si ca in selectia cainilor care apar in acest teaser au fost luate in calcul nu doar “calitatile lor muzicale” ci, mai ales, asemanarea cu diversele personaje din film.

A iesit ceva interesant, un ad dat pe YouTube, dar si la TV, intr-un episod din “The Middle” difuzat pe ABC. Gasiti informatii mai multe aici. Va invit si eu sa vedeti teaserul si sa imi spuneti cum vi se pare 😉 Evident musai de ascultat cu sunetul deschis!

The Bark Side

Share
439 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge