Ce va jucati pe telefonul mobil?

Telefoanele mobile, inclusiv cele aproape de inceputuri, au avut si au incluse si jocuri. De la unele – pe vremuri – simple, o cursa cu motocicleta sau masina si, bineinteles, snake am ajuns astazi la jocuri cu multe culori, care necesita un procesor bun si care permit o interactiune mai complexa cu dispozitiviul.

Sunt multi cei care se joaca pe telefon – altfel nu s-ar putea explica si noile jocuri lansate si chiar sumele castigate.

Recunosc ca si pe mine ma mai apuca din cand in cand cheful de joaca pe telefon. Nu des si nu mult, dar nici nu pot zice ca deloc.

Si, pe principiul mancarea din farfuria celuilalt este mai buna, si jocurile de pe telefonul lui Andrei – Samsung Galaxy SII sunt mai ok decat ale mele.

Nu, pe mine nu m-a prins mania Angry Birds. N-as putea sa va spun de ce – poate pentru ca nu prea e genul meu de joc. Andrei il are si cred ca a si jucat ceva.

Imi place in schimb Jewel Deluxe – si am mai cumparat cateva jocuri similare (Jewel deluxe e gratuit pe Android market). Am ajuns pe la nivelul 45 in versiunea clasica – dar se ingroasa gluma acum :)).

Cum niciodata nu strica sa afli ce fac altii, vin si va intreb si pe voi ce va jucati pe telefonul mobil, indiferent de marca telefonului sau de tipul de joc.

Hai, v-astept cu lista 😉

 

Share
55 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge