Pinterest – o retea care imi place. Iata de ce

Am vazut acum ceva timp (nu mult) cum amici din lume care scriu pe zona de travel tot anuntau lansarea conturilor lor in cadrul Pinterest. Am fost curioasa, am intrat in cadrul retelei, dar, tocmai pentru ca o zi are doar 24 de ore in care trebuie sa le facem pe toate, am ales sa mai stau putin in expectativa.

Am urmarit evolutia lor. Am citit articole despre retea si rezultate. Am cautat informatii cat mai diverse. Am vazut exemple de succes. Si-am vazut ca se pot descoperi multe lucruri interesante.

Asa ca saptamana trecuta mi-am luat inima in dinti si vineri am solicitat si eu cuiva o invitatie – nu poti sa iti faci cont decat daca te invita cineva.

M-am uitat dupa oameni din Romania. Nu sunt inca multi. Dar numarul lor creste – de vineri s-au mai creat deja cateva conturi ;).

Asa cum spuneam mi-am facut cont. Ma gasiti aici: //pinterest.com/violetaloredana/ – de altfel vedeti si in partea dreapta a blogului logourile cu link la unele dintre retelele in care sunt prezenta, printre care si Pinterest.

Mi-a placut asa de mult reteaua si am vazut ca apar rezultate diverse si interesante, astfel incat am ales sa ii dedic o lectie in cadrul cursului de social media pe care il scriu si care va fi curand online la Academia de Afaceri unde predau deja de ani buni cursul de PR – care va fi si el actualizat;)

Lectia in cauza va arata cum poate fi utilizata reteaua pentru a descoperi lucruri interesante, dar si pentru a va promova (pe dumneavoastra sau afacerea dumneavoastra). Fireste, in lectie sunt prezentate si retelele similare, exemple de succes si linkuri utile 😉 Si vor fi si exercitii;)

Abia astept sa lansez cursul – asa ca, pentru a nu mai dura mult, ma intorc la scris.

Share
344 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge