Electronic si data – sau o idee foarte buna a lui Andrei

Nu stiu despre voi, dar noi platim toate facturile prin homebanking (traiasca ING). Foarte rar se intampla sa platim ceva la un ghiseu, iar la Posta sa merg sa platesc factura n-am mai fost de un car de ani.

In mod normal pui facturile intr-un dosar. Si eventual treci cu pixul data platii. Da, ramane in extras inregistrata plata – dar te poti trezi peste o vreme ca te uiti pe facturi si nu ai idee daca ai platit sau nu.

La noi, recunosc, se mai intampla sa nu apucam sa punem in dosar imediat ce am platit facturile. Asa ca ne mai trezim ca ne intrebam  daca am platit sau nu o factura si-ajungem sa cautam in extrase. Cumva scrisul cu pixul a datei platii nu ne-a entuziasmat.

Asa ca Andrei, iubitu-mi sot care de fapt face platile, s-a gandit ca ar fi o idee buna sa ne facem o stampila care sa aiba data si scris Electronic. Cu alte cuvinte, o datiera cu text.

Cum vorba aceea lucrez cu cei de la StampileOnline.ro, le-am zis de idee si i-am intrebat ce model imi recomanda. Mi-au sugerat un Trodat Printy Dater 4850.

Am vazut despre ce e vorba, am zis da;) Am solicitat sa fie scris ELECTRONIC si am dat comanda. Am dat BT vineri pe macheta si ieri a si sosit la mine 😉

Am facut poze – un decor inedit, stiu 😉 – si am deja stampilat facturi 😉 Bine, urmatorul tus va fi rosu 😀

Iata cum arata asadar stampila de care suntem foarte incantati si pe care o recomandam. Voi ce stampile v-ati face? – adica nu musai din cele de firma/PFA etc.

Share
75 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge