StampileOnline.ro si Percival Comics si surpriza de Dragobete

De marti incoace pe pagina de Facebook a StampileOnline.ro ati avut cateva fragmente, cateva teasere.V-am rugat sa ne spuneti la ce va duc cu gandul si astazi StampileOnline.ro a dezvaluit surpriza 😉 Iata unul dintre teasere:

O banda desenata creata special pentru StampileOnline.ro, de Dragobete, de catre cei de la Percival Comics.  

Eu recunosc ca stiind surpriza abia asteptam sa pot sa va spun despre ea! Dar am asteptat cuminte si n-am dat niciun detaliu 😉 Azi insa pot sa va arat despre ce e vorba.

Gasiti asadar banda desenata aici (pe site la StampileOnline.ro) sau aici (pe pagina lor de Facebook). Cum va place ideea?

Pentru cei care nu stiu, StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum va doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde iti poti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Pe site gasesti in fiecare luna si o oferta speciala. Oferta lunii februarie aduce la orice stampila comandata o tusiera pentru acelasi produs si un pic Trodat! In plus, toti fanii StampileOnline.ro pe Facebook beneficiaza de 10% reducere la orice comanda 😉

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge