International marketing – o noua categorie pe site

De cateva zile am lansat pe PRwave o noua rubrica: International marketing cu stiri la zi din publicatii de seama de afara. Stirile sunt scrise de noi in baza informatiilor pe care le gasim online, constituindu-se asadar in continut original pe site.

Si avem deja cu ce ne lauda – in conditiile in care nu ne-am propus sa fie multe stiri pe zi, cat mai ales sa fie interesante. Am scris despre Facebook si o aplicatie care ofera date despre voi si prietenii vostri companiilor de marketing, despre “legea Photoshop” din Israel, despre rezultatele unui studiu care arata ca interactiunea cu brandurile este mai puternica pe Facebook si am prezentat si avantajele Twitter, despre o aplicatie lansata cu ocazia Zilei Mondiale a Apei care ascunde zgomotele neplacute pe care le faceti in baie (vedeti voi cum) si despre o platforma care va permite sa va gestionati rezultatele despre voi aparute in Google.

E ceva, nu?

Vom continua sa publicam cat de des putem stiri interesante pentru voi.

Sunt curioasa insa ce parere aveti de aceasta noua rubrica 🙂

Evident siteul va asteapta in continuare cu stiri – ieri am avut 50 publicate de exemplu – cu articole – chiar azi a fost scris unul despre hotelieri, marketing si afaceri, cu prezentari de carti in rubrica Books Wave si cu multe si interesante concursuri!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge