Cum a fost la premiera Ice Age 4 – ne povesteste Oana

Ice Age – o serie care are fani in intreaga lume si de toate varstele. Cei de la TVR 2 si-au invitat prietenii aseara la premiera Ice Age 4 la Afi Cotroceni. Asa cum v-am spus eu nu puteam merge, insa am facut un concurs si dintre cei care au comentat Ioana, adica Oana Calitu, a iesit castigatoare. A mers la film si iata astazi ne povesteste cum a fost 🙂

Ca de obicei Scrat continua goana disperata pentru a pune mana pe afurisita aia de ghinda. Ca doar alearga dupa ea inca din prima ecranizare a Epocii de Gheata. Doar ca de data asta reuseste sa piarda ghinda- nici o surpriza pentru noi insa-, provoaca un cataclism si astfel, fara prea mult efort as adauga, ii exileaza pe Manny, Diego, Sid si bunica pe marea primejdioasa.

Epoca de Gheata: Continente in deriva este mai mult decat o simpla comedie, impletita cu scene de lupta si cu picanterii din viata de familie a unui mamut sau a prietenului sau Sid. Recunosc ca fiind a patra parte a seriei Ice Age ma asteptam ca actiunea sa fie previzibila, tema filmului sa fie lipsita de imaginatie, iar noile personaje create de producatorul filmului sa ma dezamageasca prin lipsa de vivacitate. Pelicula in format 3D are in rolurile principale vocile lui  Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Nicki Minaj etc. Din fericire la noi filmul ajungand insa nu doar tradus, ci si subtitrat. Poate ca asta explica si numarul destul de mare de copii sub 10 ani prezenti aseara la avanpremiera.

Actiunea filmului se petrece la patru ani de la evenimentele din Dawn of Dinosaurs. Manny, Diego si prietenul lor, Sid pornesc intr-o noua aventura in momentul in care actiunile amuzante ale lui Scrat provoaca modificari uriase, la scara planetara. Eforturile lui disperate de a intra in posesia ghindei determina migrarea continentelor.

Sid, Manny si Diego se urca pe un aisberg si pornesc intr-o calatorie palpitanta. Intalnesc animale marine, pirati si o lume complet noua ce se desfasoara in fata lor. Mai mult decat atat, Sid se reintalneste cu familia sa, in vreme ce durul Diego se indragosteste iremediabil de Shira. Nu va povestesc mai multe pentru ca e exact genul de film pe care trebuie sa il vezi tu, pentru a-l interpreta prin propriul filtru al gandirii. Dar ce va pot spune e ca merita vazut cu siguranta, ca temele abordate de producator sunt cea a familiei, a abandonului si a prieteniei, a sacrificiului de sine pentru binele familiei. Cele 94 de minute ale filmului te vor purta direct in actiunea filmului fie ca te decizi sa lupti cot la cot cu Sid, bunica si Diego, fie ca te emotionezi de intensitatea relatiei dintre Peaches – fiica lui Manny- si Ellie.

Despre Oana

Numele meu e Oana Calitu, dar prietenii imi spun Ioana sau Bobo. De origini sunt din Buzau, dar de 6 ani stau in Capitala. Am terminat in 2008 SNSPA – Administratie Publica, am cochetat tot timpul cu scrisul- fie ca era vorba de revista scolii, o practica de 2 luni la Gardianul, blogul personal- lovecookpray.wordpress.com– sau colaborarea timp de 3 luni cu cei de la Eater Magazine. Momentan sunt parte a unui proiect de voluntariat – raluk.ro, caut un job in presa si in timpul liber urmaresc emisiuni mondene sau de gatit, gatesc pentru prietenul meu, ma joc cu catelul zapacit, citesc si scriu pe blog. Imi plac foarte mult calatoriile, filmele – in special comediile-, ma uit la desenele animate de pe vremea copilariei si incerc pe cat posibil sa raman la fel de prietenoasa si pusa pe glume indiferent de comentariile celor din jur.Urasc minciuna si fatarnicia. Prefer sa spun omului lucrurile verde-n fata, cu riscul de a pierde o prietenie. Cred cu tarie ca adevaratul prieten e cel care iti e aproape si pe vreme caniculara, dar si pe vreme de tornada. Daca ar fi sa aleg un personaj din Ice Age ce are aceeasi personalitate ca si mine as spune clar Sid.

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge