Masini care se conduc singure – relativ curand

Cand eram mica si nu aveam cablu, am inceput sa umblu la butoanele televizorului alb-negru pe care il aveam si sa vad ce e pe alte frecvente. Evident, cand bunica nu era acasa, facea cumparaturi. Asa am gasit postul Tele 7abc si un serial: KITT. Nu stiu daca voi vi-l mai amintiti, eu mi-l aduc aminte bine si recunosc ca l-am revazut cand l-a redifuzat Antena 1.

Personajul principal are o masina inteligenta. Sigur, o puteai conduce si tu, dar avea si posibilitatea de a merge singura. Aventurile erau multe si evident binele castiga.

Mi-a placut mult serialul!

Recunosc ca imi place si sa conduc. E perfect adevarat insa si ca am masina cu cutie automata tocmai pentru ca am ales sa imi menajez piciorul stang (cel cu probleme, ajuns la operatie anul acesta), dar si pentru confortul orasului.

Da, sunt cateva elemente extrem de utile deja pe masinile noastre – cruise-control, senzorii de parcare sau chiar parcarea realizata 100% de masina, sisteme de franare automate care tin cont de masinile din fata (la Top Gear vazusem un episod in care Clarkson conducea o masina care pur si simplu s-a tinut dupa masina din fata sa, tot drumul, cu tot cu variatiile de viteza, fara ca soferul sa apese pedala de frana:) ).

Se pare ca prin 2025 masinile capabile sa conduca singure vor fi disponibile, dupa cum citim in acest material de pe Reuters.

Voua v-ar placea sa aveti o asa masina?

Share
51 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge