Kinder Alegria, creator de programe adaptate nevoilor copiilor, un nou client PRwave

Cel mai nou client al PRwave International este unul care ofera programe interesante si utile, traininguri adaptate nevoilor copiilor din ziua de astazi: Kinder Alegria. Este o afacere care a luat nastere din pasiune – cum altfel, cand vine vorba despre copii! – o pasiune pentru dezvoltarea personala si pentru o altfel de educatie pentru copii, adaptata nevoilor lor, indivitualitatii copiilor si vremurilor in care traim.

Despre cine sunt cei de la Kinder Alegria va las sa aflati direct de pe siteul lor, unde puteti de asemenea sa gasiti informatii despre toate trainingurile pentru cei mici pe care le au. O sa remarcati ca domeniile sunt diferite – de la bricolaj la gatit, de la dezvoltarea creativitatii la crearea unor lideri, alaturi de Kinder Logik, Kinder Fashion si altele!

Cursuri interesante, adresate copiilor de 5(6) ani si pana la 14 ani – exista grupe 6-9 ani si 10-14 ani.

Ii gasiti pe cei de la Kinder Alegria si pe Facebook si o sa vedeti ca de pe site puteti downloada gratuit si un Ghid de activitati practice pentru copii si parinti.

Mie imi plac mult cei de la Kinder Alegria si o sa va spunem mai multe in perioada care vine. Va invit pe siteul lor pentru a afla care sunt programele oferite si pentru a vedea care va tenteaza pentru copiii vostri 😉

Share
41 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge