Dacic Cool, un magazin cu produse romanesti la preturi de producator

Acum ceva timp – nu mult – am primit un comunicat la PRwave despre lansarea Dacic Cool, un magazin cu produse romanesti, la preturi de producator.

Pozitionarea este foarte clara, de altfel mentionata in primul material:

“Magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro) îşi propune două obiective principale. În primul rând, să ofere produse româneşti de calitate la preţuri cât mai mici, căci astăzi problemele de sănătate şi cele de îngrijire sunt mai importante ca oricând şi este esenţial să ştim ce cumpărăm şi… să putem cumpăra cu un efort minim. În al doilea rând, credem că este important să învăţăm să cumpărăm româneşte. Să învăţăm să apreciem adevărata calitate a unui produs, să apreciem corecta valoare a banului, nu risipa, şi să învăţăm ce înseamnă solidaritatea naţională, în ultimă instanţă promovarea propriului interes. Căci este interesul nostru, al fiecăruia, să ne bucurăm de lucruri de calitate, să nu aruncăm banii pe fereastră şi să contribuim la dezvoltarea economiei acestei ţări, deci implicit la creşterea propriei noastre bunăstări. Sunt lucruri simple, dar pe care, din păcate, încă nu le-am învăţat şi va trebui să le învăţăm. Este exact ceea ce îşi propune să facă şi Dacic Cool cu noul său magazin online. ”

Despre produse… aici se pot spune multe. Sigur ca avem nenumarate produse din import de o excelenta calitate si pe care le utilizam zilnic sau des. Exista insa si produse de calitate romanesti, uneori la preturi mai mici decat cele din afara, care ne pot ajuta in diverse aspecte ale vietii noastre.

Cei de la Dacic Cool spun ca produsele de la ei de pe site sunt unele cerute de cumparatori. Sunt incluse, din ce remarc, multe produse de la Hofigal, dar si unele de la Gerocossen. Cel putin pentru moment acestea sunt marcile prezente cu produse pe site – cine stie, poate in viitor vor mai fi si altele.

O precizare se impune. Magazinul Dacic Cool are o adresa web dedicata, fata de restul siteului, si anume //magazin.daciccool.ro/. Siteul Dacic Cool este unul care cuprinde informatii din zone extrem de diverse, toate tinand de Romania. Veti gasi aici prezentate marci romanesti, linkuri la blogurile acestora, veti gasi locuri frumoase din tara noastra recomandate, prezentari ale unor traditii si multe altele, inclusiv concursuri.

Din Magazinul Dacic Cool am primit spre a testa cateva produse de la Hofigal. Acum trebuie sa spun ca stiam aceasta marca si multe dintre produsele sale – nu le incercasem pe buna parte dintre cele primite. Sigur, apucandu-ma sa le incerc abia de 2 zile, nu pot face inca o prezentare obiectiva. Nu am avut parte de efecte adverse in aceste zile, iar acesta este un lucru demn de retinut. Produsele sunt potrivite aproape oricui: sapun lichid, sampon etc., iar altele sunt dedicate solutionarii unor probleme cu care unii oameni se pot confrunta – caderea parului, celulita si asa mai departe.

In plus, cu fiecare sarbatoare a unor sfinti, magazinul aduce oferte speciale celor care poarta numele acelor sfinti – exemplu, acum a fost Sofia, urmeaza Grigore.

Ideea unui magazin online unde sa ai acces la multe produse de la producatori romanesti si, mai ales, la niste preturi cat mai avantajoase pentru tine, cumparator, nu este absolut deloc una rea. Ba dimpotriva! De aceea cred ca magazinul are potential in acest sens.

Chiar, voi utilizati si produse romanesti, indiferent pentru ce aspect al vietii? Care sunt acestea – sau de la ce producatori sunt ele?

Share
50 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge