Din nou multe concursuri cu invitatii duble la piese de teatru!

Participati si castigati! Acesta este indemnul sub care scriu aceasta insemnare. Si in aceasta perioada gasiti pe siteul PRwave o seama de concursuri tare interesante! Sa le vedem in ordinea inchiderii!

Concurs cu Teatrul Ion Creanga

Primul premiu adus in dar este o invitatie dubla la spectacolul Carabusii de la festivitatea de inchidere a Festivalului InternaÅ£ional de Teatru pentru Copii “100, 1.000, 1.000.000 de poveÅŸti” de sambata, 6.10.2012, cu incepere de la ora 18.00.

Participarea este foarte simpla: un raspuns la o intrebare aici.

Invitatie la teatru pentru duminica seara

Da, Teatrul Masca isi deschide stagiunea si avem pentru voi pregatita o invitatie dubla la piesa Canarul Albastru de duminica, 7 octombrie ora 20.00.

Concursul se desfasoara incepand de astazi si pana vineri, 5 octombrie, ora 16.00.

Concurs cu 3 invitatii duble pentru duminica, 14 oct (la aceasta piesa vin si eu 😉 )

Da, o piesa pe care abia astept sa o vad. Cine vrea sa o urmareasca alaturi de mine? Avem 3 invitatii duble de dat pentru spectacolul DUSMANCELE – O POVESTE DE IUBIRE, de Isaac Bashevis Singer – laureat al Premiului Nobel pentru literatura, de duminica 14 octombrie, ora 19.

Participarea se face tot simplu, prin raspunsul la o intrebare aici.

Si da, ramaneti alaturi de PRwave, pentru ca mai avem cateva concursuri de lansat 😉 Pana atunci va astept la cele publicate deja pe site!

 

 

 

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge