“Dar asta nu e coada. E sotia mea”

Rad. Rad si scriu acest post pentru ca, zau, altceva nu pot face.

Sigur, cred ca e una dintre cele mai neinspirate replici pe care am auzit-o intr-o reclama. Detalii. Reclama este in seria noua de promovare a MegaImage. Da, azi se pare ca e ziua supermarketurilor 🙂 Doar ca acum din alta perspectiva (hmm… chiar, imi aduc aminte de zacusca de la Mega…). Revenind: o reclama parte din seria de spoturi care accentueaza beneficiile MegaImage.

Sigur, toata lumea stie ca promotiile sunt una, ca nu sunt mereu, dar asta e alta poveste. E drept insa, MegaImage e supermarketul din coltul strazii – sau de undeva din apropiere, in geneal accesibil. Spotul nou arata ca nu e coada (hmm… sunt cozi, eu de fiecare data cand am mers sa iau de la MegaImage ceva tot erau macar cateva persoane. Ca nu e coada mare, e alta poveste!).

Asadar, reclama care promoveaza ideea ca nu e coada la MegaImage are parte aceasta replica… inedita (ca sa nu o calific altfel). Barbatul – deja celebru din serie – ne spune ca isi face cumparaturile de la MegaImage si ca “Dar asta nu e coada. E sotia mea”

Cum sa zici asa ceva???

Zau, suna intr-un mare fel. Nu de alta, dar am auzit reclama (fiind cu spatele la TV) si m-am intors sa vad totusi cat e femeia in cauza. Ei bine, e semnificativ mai putin lata decat usa. Si-atunci pare cam nepotrivita replica.

Dar… macar amuzanta, ce sa mai zici.

Voi ati vazut spotul? Cum vi se pare?

O sa caut reclama – inca nu o gasesc pe youtube – si de cum o am o sa o inserez aici.

Dar replica ramane.

“Dar asta nu e coada. E sotia mea”

Share
70 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge