Sweet Fest – sau unde sa mergeti pentru dulciuri minunate in weekend

PRwave a fost partener al unui targ cu produse dulci, insa desi am promovat pe Facebook, aici n-am apucat a scrie si o prietena mi-a spus ca tare rau am facut, ca nu a vazut mesajele din reteaua sociala si a ratat targul. Iata ca acum, cu ocazia unui alt parteneriat al PRwave, apuc sa scriu despre Sweet Fest, un targ cu produse dulci si bune.

Din comunicatul oficial aflam ca

Festivalul de dulciuri alese, Sweet Fest, îi aşteaptă pe toţi bucureştenii între 26-28 octombrie la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, cu o varietate deosebită de dulciuri şi poveşti de groază, cu ocazia Halloween-ului.

În cadrul târgului, vizitatorii vor găsi dulciuri şi delicatese din cele mai variate: de la prăjituri delicioase de casă şi cozonac, tarte, miere de albine, specialităţi internationale, baclava, ciocolată cu condimente şi cupcakes, până la praline belgiene fine, zeci de sortimente de ceaiuri, cafea proaspăt prăjită şi esenţe naturale.

În plus, veţi lua parte la demonstraţii culinare în care veţi descoperi secretele celor mai bune dulciuri preparate pe loc din ingrediente naturale , iar cei mici vor fi pictaţi pe faţă, totul într-o atmosferă de Halloween.

Accesul vizitatorilor este gratuit!

Evenimentul debutează vineri la 10:00 şi se încheie duminică la 19:00

Mai multe detalii pe www.facebook.com/SweetFest

Asadar e de mers in weekend la Hanul lui Manuc. Si de lasat pentru o zi grija siluetei deoparte – sau de mancat cu masura. Cert este ca veti gasi ceva pentru fiecare acolo 😉

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge