Concursuri cu 16 bilete la 4 piese de teatru frumoase

Am din nou bucuria de a va anunta ca pe PRwave se desfasoara cateva concursuri cu premii frumoase: bilete la teatru la spectacole deosebite. Avem pentru voi Un rege Lear evreu, comedii romantice si o piesa cu Maia Morgenstern. Va invit asadar sa va relaxati in unele dupa-amieze ale acestei saptamani la teatru!

Iata si enumerarea concursurilor in ordinea in care expira!

Primul concurs

2 premii va asteapta a cate o invitatie pentru 2 persoane la spectacolul de miercuri, 5 decembrie, ora 19:00: Un rege Lear evreu. Concursul se desfasoara incepand de astazi si pana marti, 4 decembrie, ora 17.00, iar pentru a participa trebuie sa raspundeti la o intrebare extrem de simpla aici.

Al doilea concurs

2 premii va asteapta a cate o invitatie pentru 2 persoane la spectacolul de joi, 6 decembrie, ora 19:00: Dumancele: o poveste de iubire. Concursul se desfasoara incepand de astazi si pana miercuri, 5 decembrie, ora 17.00, iar pentru a participa trebuie sa raspundeti la o intrebare extrem de simpla aici.

Al treilea concurs

Alte 2 premii constand in cate o invitatie dubla va asteapta la un nou concurs. Puteti merge la spectacolul de sambata, 8 decembrie, ora 19: Miss Daisy si soferul ei de Alfred Uhry cu Maia Morgenstern, Mircea Drimbareanu si Mircea Rusu in distributie daca ne raspundeti la intrebarea foarte simpla de aici.

Al patrulea concurs

Ultimul concurs cu bilete la Teatrul Evreiesc de Stat din aceasta saptamana va invita la piesa Nunta cu divort de duminica, 9 decembrie, ora 19.00. Cele 2 premii a cate o invitatie dubla pot fi castigate daca participati la concursul care se desfasoara aici.

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge