Tipuri de clienti dificili si cum sa gestionezi relatia cu ei [infographic]

Intr-o lume ideala toate ar merge perfect. In practica insa, adesea apar discutii intre agentii si clienti. Si nu doar in PR, ci pretutindeni. De aceea este bine sa stim care sunt tipurile de clienti existente si cum este cel mai bine sa ne purtam cu ei in functie de caracteristicile lor.

Am astazi pentru voi un infographic foarte interesant cu 15 tipuri de clienti, caracteristicile lor si modalitati de interactionare cu ei pentru relatii de afaceri de succes. Infographicul a fost realizat de Ciplex, o agentie de digital marketing si creatie. Informatiile sunt prezentate intr-un mod amuzant si atractiv.

Si-acum vin si va intreb: voi ce tipuri de clienti din cele tin infographic ati intalnit pana acum? L-ati intalnit pe domnul care vrea totul gata ieri? Pe clientul care pentru a aproba ceva are nevoie de o comisie? Pe cel care, atunci cand primeste propunerea, zice ca e minunata, insa ca acum vor cu totul altceva?

Ah, si daca tot vorbim despre relatia client-agentie, va aduc aminte de alte doua posturi de aici care merita citite: Cum sa iti enervezi agentia si Cum sa iti enervezi clientul.

Si-acum infographicul – click pe el pentru dimensiunea maxima

Wonderful World of Clients
Wonderful World of Clients
Share
80 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge