Manusi care iti tin mainile calde ajustand singure temperatura

Pentru cei in pana de idei de cadouri si pentru cei carora le ingheata mainile si n-au ceva impotriva unor manusi care nu sunt, poate, “trendy” ca aspect (dar nici urate din acest punct de vedere), iata o idee: manusile Response-XRT de la Chaval. Acestea folosesc o tehnologie speciala – si nu firele obisnuite – pentru a incalzi manusa. Mai mult, temperatura este ajustata automat, fara a fi nevoie ca utilizatorul sa o modifice constant.

Manusile sunt testate in conditii de frig extrem, iar tehnologia utilizata le face potrivite pentru folosire timp indelungat fara a necesita incarcare. Conform datelor de pe site, ele pot incalzi mainile de pana la trei ori mai mult decat modelele existente pe piata acum. Incarcarea se face de asemenea foarte usor.

Pretul unei asemenea perechi de manusi este unul destul de ridicat – 398,87$. Cu toate acestea producatorul spune ca este un pret mic pe care il pot oferi intrucat ei vand doar online.

Un cadou mai scump asadar pentru bugetele multora, insa o pereche de manusi care se poate dovedi extrem de utila celor carora le ingheata mainile repede si care isi petrec mult timp afara.

Si da, recunosc, mi-ar placea si mie asa o pereche de manusi. De fapt, nu ca mi-ar placea – ca aspect – ci as avea nevoie – mie imi ingheata mainile in orice fel de manusi, inclusiv de ski sau de piele imblanite. 😀 Poate insa la anul 😉

Share
35 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge