Cum sa descoperi continut interesant si oameni noi pe Pinterest – my tip

Am fost printre primii din Romania care a avut cont pe Pinterest vazand amploarea pe care aceasta retea o avea in randul celor din alte tari, mai ales din randul celor pasionati de calatorii. Vedeam des invitatii de conectare cu ei pe Pinterest – dupa cum (sper ca) stiti am un blog de calatorii in limba engleza, Travel – Moments in Time cu pagina de Facebook si cont de Twitter separate de ale mele, asa ca acolo descopeream prietenii din aceste retele si imaginile lor minunate de pe Pinterest.

Vremea a trecut, Pinterest este acum o retea deschisa oricui (nu mai trebuie invitatie pentru a avea un cont) asa ca intrebarea care apare este cum sa descoperi continut interesant.

Imi place sa descopar oameni noi si materiale interesante. Pe Pinterest am cateva board-uri cu continut divers, nu doar despre calatorii si PR. Am cativa utilizatori pe care ii urmaresc (toate board-urile lor) si destule board-uri separate carora le-am dat follow. Cum am ajuns la acesti utilizatori si aceste board-uri? Evident ca primii au fost cei pe care ii urmaream in alte retele sau cei dugerati de Pinterest odata cu crearea contului. Apoi insa mi-am largit aria celor pe care ii urmaresc intrand o data pe zi, sau la doua zile macar, in zona Everything a Pinterest. Aici apar toate pin-urile tuturor utilizatorilor, indiferent de categorie sau daca ii urmaresti sau nu. Si inca un sfat, completare daca doriti la cel anterior cu Everything: intrati la ore diferite in aceasta sectiune. Evident ca oameni diferiti din tari diferite intra in momente diferite. Asa ca pentru a descoperi continut interesant puteti varia orele: fie dimineata foarte devreme, fie in jurul pranzului ori seara, chiar si noaptea, foarte tarziu.

Eu am descoperit astfel multe lucruri interesante, continut variat si utilizatori sau board-uri care merita urmarite.

Voi cum gasiti continut interesant si oameni pe care sa ii urmariti in retelele sociale in care aveti conturi?

//pinterest.com/violetaloredana/
Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge