Elementary (2012) un serial cu Holmes si Watson interesant

La cate filme si seriale s-au facut in ultimii ani avandu-i in prim-plan pe Shelock Holmes si pe Dr. Watson recunosc ca am avut destul de multe rezerve fata de “Elementary”, serial lansat in toamna lui 2012.

Numai ca placandu-mi filmele politiste si personajul Holmes in sine, am zis sa ii ofer o sansa. Si de cand am vazut episoadele la TV am tot vrut sa scriu dar nu am apucat.

Astazi insa apuc, iata, sa va spun cateva cuvinte despre serial.

In primul rand sa stiti ca sunt crime noi. Totul porneste de la un Sherlock Holmes iesit de la dezintoxicare si caruia tatal lui ii angajeaza pentru 6 saptamani un insotitor care sa il ajute sa revina la viata normala fara sa cada din nou prada drogurilor. Ati ghicit este vorba despre Watson. O Watson insa, Joan Watson, fost medic chirurg, interpretata de Lucy Liu.

Apoi, actiunea nu se desfasoara in Anglia, ci in SUA, New York. Da, Sherlock isi ofera serviciile de consultant politiei colaborand cu cineva de aici – Capitanul Gregson (veti vedea cine este in serial).

Actorii sunt cunoscuti (eu l-am vazut mai putin pe cel care interpreteaza rolul lui Bell, dar altfel ii stiu pe toti din alte productii):

  • Jonny Lee Miller – Sherlock Holmes
  • Lucy Liu – Dr. Joan Watson
  • Aidan Quinn – Capt. Tobias “Toby” Gregson
  • Jon Michael Hill – Detectivul Marcus Bell

Asa cum spuneam serialul este in curs de filmare, sezonul 1. Si sper sa continue. Mai mult, il vedeti la TV, in fiecare joi de la ora 21.00,  intrucat cei de la AXN l-au adus inca de la jumatatea lunii noiembrie (sursa cu video inclus).

Veti regasi un Sherlock interesant, la fel si un doctor Watson. Veti vedea crime deslusite in baza spiritului de observatie si a celui de deductie deosebit al lui Sherlock. Desi am fost reticenta, asa cum spuneam, trebuie sa recunosc ca este o serie reusita.

Share
82 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge