6 ani de blogging

A mai trecut un an. Unul zbuciumat pentru mine, cu incercari destule (operatia la genunchi si problemele care au precedat-o fiind doar o mica parte). Dar a fost si un an frumos in care pe plan personal pot spune ca ma bucur in continuare ca am o familie frumoasa si ca imi vad fiul crescand. Pe plan profesional a fost de asemenea un an bun, nu ma plang – evident imi doresc ca peste un an sa va pot spune ca 2013 a fost cel mai bun an al meu!

Voi continua seria dedicata managerilor si angajatilor (este cea mai longeviva si mereu articolele sunt citite), voi continua sa scriu despre afaceri dar si pe subiecte legate marketing, comunicare, relatii publice, social media, online si conexe. Evident, Mom Stuff, rubrica lansata acum un pic mai mult de un an, va continua si ea.

Date fiind insa incercarile am remarcat ca am scris pe blog in ultimul an un pic mai putin decat scriam inainte. Dar mi-am promis sa recuperez si sa scriu materiale oricand simt ca am ceva de spus.

De altfel, acesta este cel mai important element pentru mine. Sa reusesc sa scriu materiale care, chiar daca nu sunt poate cele mai citite din blogosfera ori cele mai comentate, sa ramana interesante si relevante peste ani. Ma bucur sa pot spune ca, uitandu-ma in lista articolelor publicate in anii anteriori, am multe care sunt la fel de valabile si astazi.

6 ani de blogging din suflet. E drept, s-au implinit 6 ani pe 16 ianuarie – dar atunci n-am apucat sa anunt. Astazi insa pare a fi o zi in care blogul //loredana.prwave.ro merita sa fie sarbatorit.

Va invit asadar la un pahar virtual de sampanie (doar e vineri, incepe weekendul, merge un pic de relaxare!) si va astept cu drag pe blog in continuare cu materiale sper eu cel putin la fel de interesante.

PS: anul acesta n-am pregatit niciun concurs special, dar ma voi gandi pentru la anul. Pana atunci insa, nu uitati ca avem saptamanal concursuri cu bilete la teatru plus alte concursuri speciale pe www.prwave.ro – vedeti bannerele din stanga 😉

Share
18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge