Idee cadouri pentru Paste si Craciun: Turtadulce.ro, produse cu traditie

Se apropie Pastele, perioada in care multe companii trimit un cos cu produse colaboratorilor, reprezentantilor mass-media cu care lucreaza, furnizorilor si angajatilor. Dar ce sa alegi? Multi cauta ceva bun si nou, iar pentru toti acestia astazi va recomand Turtadulce.ro, un site de prezentare si magazin online in acelasi timp.

turtadulce.ro

Trebuie sa va spun de la bun inceput ceva important si anume ca Turtadulce.ro reprezinta exclusiv in Romania fabrica germana Lebkuchen-Schmidt, cea mai mare fabrica producatoare de turta dulce si produse de patiserie si ciocolata din Europa. Fabrica este in acelasi timp si cea mai veche; Lebkuchen-Schmidt exista si produce dulciuri aromate de 83 de ani. Iata asadar ca vorbim despre calitate si traditie.

O sa remarcati ca pe site au multe produse – in prezent sunt 77 de produse disponibile – din variate game:turta dulce si specialitati, praline, biscuiti si dulciuri fara gluten. Mai mult, cei de la Turtadulce.ro au lansat catalogul produselor pentru Paste 2013 astfel incat specialistii in PR pot alege deja ce sa comande pentru cadourile pascale.

Recunosc ca acum, scriind aceste lucruri, tocmai termin ultima bucata de turta dulce din cutia aceasta:

turta dulce cutie

Arata excelent – cutia -, iar continutul este delicios! Aceasta cutie cuprinde doua tipuri de turta dulce:

  • Turta dulce premium Elisen invelita in ciocolata si
  • Turta dulce cu migdale si desert.

Evident, sortimentul cu ciocolata este preferatul meu din cele doua.

Din punct de vedere al marketingului, trebuie sa adaug produse premium delicioase de pe Turtadulce.ro beneficiaza de ambalaje de impact si, mai ales, personalizabile in relief (prin embosare).

Iata asadar ca sunt cateva elemente foarte importante care se constituie in atu-uri ale dulciurilor de pe Turtadulce.ro. Nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa va invit pe site si sa va indemn sa incercati produsele.

Share
84 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge