Am vazut si mi-a placut: Romanii au artisti – vizioneaza emisiunea integral

Am crescut cu emisiunile de divertisment de la TVR. Imi placea sa ma uit, sa ascult momentele de umor si muzicale propuse in diverse ocazii de aceasta televiziune.

Anii au trecut, au aparut mai multe televiziuni, dar umorul parca a inceput sa dispara. Adesea emisiunile sau momentele de acest gen au fost create pentru un alt tip de public, cu alte gusturi.

Recunosc, nu rad la orice. Nu imi place orice gen de emisiune de umor. Asa ca, recunosc, mi-a displacut teribil “In puii mei” cu Mihai Bendeac de la Antena1.

Stiu ca a avut publicul ei emisiunea si nu contest talentul actorului si omului de televiziune Mihai Bendeac, dar eu nu am putut suferi acea emisiune. Evident insa, cum zic cei din televiziuni, e vorba doar despre bani si “se scrie pentru audienta”.

Ma bucur insa ca in acest an Antena a lansat doua proiecte frumoase – tot cu Mihai Bendeac in centru. Unul a fost Teatru TV – cateva piese foarte cunoscute au fost difuzate de Antena 1 miercuri seara.

Cel mai recent proiect – imediat dupa Teatru TV – este Romanii au artisti – o emisiune tot cu Mihai Bendeac in fata, dar cu o alta idee. Au mers pe decoruri vintage, pe filmari alb-negru, au readus in atentie momente cunoscute ale unor mari actori, momente vesele scrise de Dan Mihaescu si cantece vestite de la noi. Actori din zilele noastre au readus la viata cateva cuplete si momente pe care poate cei mai tineri nu le-au vazut.

romanii au artisti

romanii au artisti bendeac mugur mihaescu

Emisiunea are o pagina de Facebook dedicata si evident si un site, iar cei de la Antena au inregistrat un adevarat succes cu aceasta emisiune si m-am bucurat sa aud ca atat de multi tineri s-au uitat la showul TV. Sper ca aceasta emisiune sa aduca si alte momente frumoase din trecut la viata si in atentia tinerilor si, de ce nu, sa aduca si momente umoristice create acum, dar de cel putin aceeasi calitate.

Felicitari Antena 1 pentru gazduirea unei asemenea emisiuni si Mihai Bendeac pentru idee si realizare. Asa cum spuneam, un actor bun care iata poate avea succes cu mai multe tipuri de emisiuni. Eu una ma bucur ca in ultima vreme a adus calitatea in atentia privitorilor!

Va invit sa vedeti mai jos emisiunea in format integral oferita de Antena 1!

Share
80 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge