Facebook lanseaza programarea statusurilor si din cadrul profilurilor

Daca paginile de Facebook puteau sa programeze mesaje de ceva timp fara ajutorul unei terte aplicatii, ci direct din interfata retelei de socializare, astazi am remarcat, dupa cateva minute in care reteaua nu a mers excelent, ca Facebook ofera aceeasi posibilitate si utilizatorilor. Eu pana acum nu am avut-o activa si nici nu o gaseam ca optiune.

Inca nu functioneaza perfect – se poate seta doar pentru ziua si ora in curs programarea unui mesaj (status) – dar cu siguranta se va imbunatati aspectul.

Mai ramane ca Facebook sa ofere si statistici precum cele de pe pagini si pentru profilurile personale – eu recunosc ca mi-ar placea sa vad asemenea statistici.

Programarea mesajelor poate fi un lucru bun atunci cand doresti sa spui mai multe si nu vrei sa stresezi cu 5 mesaje consecutive de exemplu, ori cand vrei ca persoane din reteaua ta care sunt pe alt fus orar sa aiba in feed-ul lor mesajele tale.

Sigur ca in niciun caz comunicarea online NU trebuie automatizata in intregime – sa nu uitam importanta spontaneitatii si a interactiunii care nu pot exista in cazul mesajelor planificate si transmise cand nu suntem online – insa uneori este bine sa ai posibilitatea de a programa un status.

Ca sa puteti programa un mesaj pe Facebook trebuie sa fiti logat in cadrul retelei si sa va aflati in profilul vostru. Faceti scroll in jos pe pagina (sa ajungeti sub poza de cover din profil)  si o sa va apara un rand de optiuni – primul fiind Status.

Veti folosi optiunea?

Cum vi se pare ideea de a programa un status direct de pe Facebook, fara a fi nevoie sa utilizati terte aplicatii (care pot sa functioneze sau nu)?

Share
45 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge