Proximity Russia si Skoda transforma o masina intr-un hostel

Am aflat despre o campanie foarte interesanta desfasurata de Proximity Russia si Skoda via Facebook, in feed-ului unui travel blogger aparand un “update” foarte interesant despre campanie si idee in sine. Concret, agentia in cauza si Skoda au transformat o Skoda Fabia intr-un hostel – cu pat, asternuturi, wi-fi gratuit si tot ce trebuie! A fost instalata si o baie in exterior, tocmai pentru a face sederea in acest hostel cat mai placuta.

skoda hostel

De la prosoape personalizate si pana la pat, fier de calcat, toate au fost aranjate in aceasta Skoda Fabia. Mai mult, cei interesati de masina puteau face si un test drive apoi cu o Skoda Fabia.

Totul s-a intamplat in Moscova, langa parcul Izmailovo, iar initiativa celor de la Proximity Russia (BBDO Russie Group) nu a ramas fara ecou. S-au avut in vedere cei care doresc sa calatoreasca si sa se cazeze in locuri foarte accesibile din punct de vedere al pretului, astfel ca acest hostel improvizat a fost chiar listat pe Tripping.com.

Hotelul Skoda a primit 300 de cereri de cazare, iar 17 dintre acestea (cupluri sau persoane singure) au fost onorate!

Spotul subliniaza publicul caruia i se adreseaza masina – persoanele tinere – si arata si avantajele masinii – spatiu, accesibilitate etc. Toate acestea sunt sugerate si de campania cu amenajarea hostelului.

O idee intr-adevar creativa, o campanie care mi-a placut si care, iata, atrage atentia in mai multe parti ale lumii, astfel ca beneficiul de imagine (pentru agentie si companie si pentru masina) nu este doar local. Un articol despre campanie este acesta. Si iata si spotul despre campanie:

Cum vi se pare ideea campaniei?

Share
156 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge