Alifantis, Baniciu, Vintila si Andries in concert la Sala Palatului

Am aflat vineri despre concert de pe pagina de Facebook a lui Nicu Alifantis. Am cautat bilete sambata si cu greu am gasit online – deja nu mai erau foarte in fata 🙁 Dar chiar si asa, abia astept spectacolul pe care sincer vi-l recomand si voua.

Pe 6 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19.30, patru mari artisti ai nostri au un concert: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila si Alexandru Andries (da, stiu ca nu sunt in ordinea alfabetica precum in anuntul oficial, sunt in ordinea preferintelor mele) au pregatit un spectacol special: Tandreturi Pentru femei cu cei 4 Corifei.

Alifantis, Baniciu, Vintila, Andries

Din anuntul de pe pagina lui Nicu Alifantis am aflat ca “biletele pot fi cumparate online pe Bilete.ro, Eventim.ro, Myticket.ro, sau de la casieriile Salii Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Oficiile postale semnalizate Bilete.ro, Libraria Eminescu, Cinema Patria, statia de metrou Unirii2.”. Mentionez ca sambata la Diverta nu erau inca disponibile, la Germanos cand am ajuns noi era inchis, Sala Palatului avea si ea casa inchisa asa ca am mai gasit pe bilete.ro.

Nu sunt partener media la spectacol cu PRwave ca sa fie acesta motivul pentru care amintesc spectacolul. Dar nu i-am vazut niciodata pe cei patru intr-un concert live, pe niciunul de fapt, nu doar in formatie, insa mi-am dorit mereu si abia astept acum concertul.

Daca voi auzi si Balada dromaderelor voi fi foarte fericita!

Daca printre cititorii mei se numara fani ai lor, atunci va recomand sa va luati biletele cat mai curand – cum spuneam, deja s-au achizitionat multe, dar evident mai exista.

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge