Astazi Andrei si eu aniversam 8 ani de la nunta

Acum 8 ani, in dimineata zilei de 24 septembrie, porneam catre Sinaia. Dupa ce pe 23 septembrie ne casatorisem civil, venise ziua nuntii. Era sambata dimineata, iar dupa o zi de vineri cu foarte multa ploaie, nici sambata nu a fost mult deosebita. Aveam mai putin de 6 luni de cand ne cunosteam si porneam la drum impreuna intr-o aventura minunata.

Am ajuns la Sinaia exact la timp ca sa ne imbracam toti si sa ajungem la 2, ora programata, la manastire, unde am avut nunta. Noi am intarziat vreo 5-10 minute, dar ajunsi acolo am constatat ca primul cuplu care se casatorise intarziase 45 de minute, asa ca toate nuntile fusesera putin decalate. Am intrat dupa inca vreo 10 minute.

Biserica 311

Ceremonia a fost deosebita, de neuitat pentru noi din multe puncte de vedere. A urmat o petrecere si-apoi duminica, dupa micul dejun si dupa o plimbare pe la Peles si pana la cota 1400, am revenit in Bucuresti. O saptamana mai tarziu porneam in luna de miere (semiluna, de fapt, pentru ca au fost doar 2 saptamani 😉 ) din Vatra Dornei.

Si de-atunci au trecut 8 ani. Frumosi, cu greutati dar si cu perioade de bunastare si succes, 8 ani in care relatia noastra s-a consolidat.

Pentru o clipa as putea sa ma intreb cand au trecut acesti ani, dar imediat mi-as da seama ca stiu cand a trecut timpul pentru ca, in fapt, nu l-am lasat sa treaca pe langa noi. Am incercat sa ne bucuram de fiecare zi impreuna, sa ne cream amintiri frumoase, sa depasim incercarile (operatii, ultimul an in care am stat despartiti din cauza problemelor cu casa etc.) si sa ne pretuim reciproc si ceea ce avem. Sa construim ceva impreuna. Noi zicem ca ne-a reusit. In jurul nostru casnicii s-au destramat, relatii s-au construit, iar altele s-au distrus din cauza unor probleme uneori mici. Noi am rezistat si ne dorim sa imbatranim frumos impreuna, ceea ce de altfel le uram tuturor prietenilor nostri cand se casatoresc fiindca ni se pare ca este cel mai important si frumos lucru pentru o relatie.

De doi ani si cateva luni il avem in viata noastra si pe Eric, iar de aproape 6 pe Maxie, cainele nostru.

Fireste ca nu imi pot dori decat sa avem parte de multi-multi ani impreuna, sa fim sanatosi si sa avem o relatie cel putin la fel de frumoasa ca pana acum!

restaurant 675

Share
70 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge