Revista Scoala de Basm, interesanta si educativa

Cei care ma cunosc stiu ca imi plac basmele si mai stiu si ca imi place sa aflu mereu ceva nou. Mi-a placut mereu sa descopar lucruri interesante prezentate intr-un mod inedit. Imi aduc si acum aminte de diversele rubrici din revistele colorate de pe vremea cand eram eu mica.

Cum ar fi insa daca Praslea, Fat-Frumos, Ilenele si alte personaje vestite din basme ar merge la scoala? Ce ar face ele la scoala? Ei bine, revista “Scoala de Basm”, Super-Revista istetilor, ajunsa acum la numarul doi, va ofera raspuns la aceasta intrebare.

scoala-de-basm-nr1

Am avut bucuria de a oferi 2 exemplare luna trecuta din primul numar al revistei intr-un concurs pe site. Premiile urmeaza sa ajunga curand la castigatori! Va anunt de pe acum ca o sa lansez, aici, un concurs si pentru numarul doi cu premii constand in exemplare din revista!

Scoala de Basm se adreseaza copiilor intre 6 si 12 ani si este tiparita in format mare, color. Primul numar ne-a aratat o zi de scoala din viata lui Fat-Frumos-Intors-pe-Dos si a prietenilor lui. Colectia lui de pixuri a ajuns sa fie… dar nu va spun mai mult 😉

Informatii interesante despre scoli au fost oferite intr-o rubrica separata “Stiati ca..”, iar cunoscutul violonist Alexandru Tomescu a fost intervievat de redactori si a aparut un material de citit.

Jocuri, informatii utile, exercitii de matematica, noutati, concursuri cu premii interesante, toate s-au gasit in paginile primului numar al revistei care le-a oferit copiilor, cadou, un caiet de matematica!

Mie mi-a placut revista, astfel ca am decis sa o si sustinem ca partener media. Am ales sa nu va spun despre idee pana nu ma uitam pe indelete pe revista. Eric al meu e mic pentru probleme sau pentru a citi – i-au placut desenele, i-am spus eu povestile, dar pe el o sa il las sa o descopere cand va mai creste.

Pentru cei aflati in primii ani de scoala insa este o revista frumoasa, utila, inedita. Va recomand sa va convingeti cumparand numarul doi al Scolii de Basm!

scoala-de-basm2

Share
118 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge