Clubul TinArt, cursuri pentru copiii intre 3 si 12 ani

Recunosc, tot caut idei de cursuri pentru Eric, ceva care sa ii fie util, dar nu musai ceva care sa dubleze de pe acum ceea ce va invata la scoala. Ma gandesc insa la cursuri/activitati care il pot ajuta sa fie sociabil, sa ii dezvolte anumite aptitudini pe care le are. Am cateva idei – pornind, evident, de la ceea ce ii place lui – si, desigur, in timp vom tot descoperi de ce este pasionat si ce i se potriveste.

Logo TinArtTot uitandu-ma eu dupa cursuri, am ajuns pe site-ul Clubului TinArt care ofera cursuri copiilor intre 3 si 12 ani. Recunosc, mi-a facut cu ochiul cursul lor de teatru. Preturile vad ca sunt si ele accceptabile, s-ar putea gasi buget pentru un curs din cand in cand. Desigur, acum ramane sa vedem, dupa ce Eric va avea 3 ani, ce vom alege pentru el si cum ii va placea.

Oricum, TinArt vad ca are o gama bogata de ateliere cu tot felul de cursuri si mai tehnice (programare, robotica), dar si pe zona de comunicare si exprimare – public speaking, teatru – si chiar si pentru stimularea creativitatii.

A alege cursul potrivit pentru copil nu este o sarcina usoara. Multe centre au profesori renumiti, metode testate si deja apreciate de serii intregi de copii. Orice parinte are asadar in fata o adevarata provocare cand vine vorba despre alegerea unor asemenea activitati care sa ii ajute pe copiii/copilul lor sa se dezvolte in mod armonios. Cei de la TinArt (pe care ii gasiti si pe Facebook) vin cu o oferta cuprinzatoare de cursuri astfel ca ar trebui sa fie cel putin luati in calcul in procesul de selectie a locului potrivit pentru dezvoltarea copiilor. Eu una cu siguranta ii am in minte – cum spuneam insa, Eric mai trebuie sa creasca putin.

Pana atunci, sa avem toti zile frumoase si voie buna!

Share
59 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge